Cine suntem

Credem ca educatia trebuie sa fie prioritatea numarul 1 a oricarei guvernari, deoarece un sistem educational solid si accesibil pentru toti este fundatia pe care se cladeste un stat democratic, in care cetatenii isi inteleg pe deplin si isi exercita cu responsabilitate drepturile si obligatiile.

Educatia este singura cale catre libertatea individuala si este solutia pentru o societate moderna, toleranta si prospera.

Credem ca toti copiii si tinerii au dreptul la o educatie de calitate, indiferent de mediul socio-economic in care s-au nascut.

Credem in nevoia unei reforme profunde care sa restabileasca prestigiul si demnitatea profesorilor si care sa duca la cresterea calitatii si motivatiei corpului profesoral la nivel national.

Misiunea Asociatiei Edusfera este aceea de a sustine accesul la o educatie de calitate al copiilor si tinerilor romani, prin dezvoltarea de programe in domeniul educatiei. Promovam importanta educatiei in domeniul stiintelor si tehnologiei si utilizarea metodelor nonformale in educatie.Smart girl with laptop and cute schoolboy with book sitting back to back and looking at camera

Asociatia Edusfera deruleaza programul Digital Kids ce ofera cursuri de programare pentru copii intre 8 si 14 ani și proiectul Junior IT Club powered by Atos.

 

Viziunea noastra tinteste catre o societate in care toti copiii si tinerii sa aiba parte de o educatie de calitate, indiferent de conditiile economice sau sociale ale familiei din care fac parte.

Comments are closed.