Echipa

tincuta-apateanu Tincuta Apateanu – Presedinte, Fondator

Pana in iunie 2012 a coordonat proiectele Fundatiei Dinu Patriciu si a gestionat un buget de 7 milioane USD / an si 5 programe  nationale in domeniul educatiei.

In anul 2009, a fost aleasa Presedinta Forumului Donatorilor din Romania, organizatie ce isi propune sa promoveze un  comportament filantropic in randul persoanelor si organizatiilor.

In 2007 a absolvit programul de MBA al Bucharest School of Management si a urmat de asemenea cursurile organizate pentru liderii societatii civile de catre Harvard Kennedy School – Executive Education (NGO Legitimacy, Advocacy and Partnerships si Non-profit Financial Stewardship).

Tincuta participa la diferite evenimente ca vorbitor in domeniile: educatie, responsabilitate sociala, leadership, antreprenoriat social.

 
andreea-dumitruAndreea Dumitru – Coordonator proiecte

Andreea s-a alăturat echipei Edusfera în anul 2015. Este masterand la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice.

In perioada iunie- august 2014 a coordonat Universitatea de Vară pentru Elevi SummerIS in cadrul ANOSR – ASFI, Iași.

Din 2013 pana in 2014 a fost Presedinte al Asociatiei Studentilor Francofoni din Iași unde a activat si ca voluntar o perioada.

Comments are closed.